Vad kostar ett graviditetstestet för mig att beställa hem från webben? Jo det är mycket billigare att köpa ett graviditetstestet online än vad det är i butik. Man kan spara ganska mycket pengar på att köpa online om man handlar graviditetstestet ofta. Men priset för våra graviditetstestet ligger på 69 kr och då ingår frakten så det är inte speciellt dyrt jämfört med i butik där det kostar minst 150 kronor för ett graviditetstestet. Sedan kostar det lite mer för Clearblue om man ska ha något utav deras graviditetstestet men dom är också relativt billiga. Kring 100 kronor kostar ett clearblue graviditetstestet och då ingår även där fri frakt. Man ska dock akta sig för hemsidor som lägger på 50 kronor eller liknande för frakt. Det blir då genast mycket dyrare och sällan speciellt förmånligt för dig som kund. Men vi erbjuder i alla fall graviditetstester för 69 kr vilket är i dagsläget det billigaste graviditetstestet som finns online idag och det är samma graviditetstestet som finns i butikerna.

Det är även smart att köpa graviditetstester i större pack om 5, 10 eller 20 stycken graviditetstester på så sätt blir det mycket billigare i längden då det är väldigt prisvärt om man ändå köpa ett graviditetstester varje månad då är det lika gärna värt att köpa många direkt. På så sätt kan det bli mycket billigare. Detta kan man även göra med dom dyrare graviditetstesterna för att på så sätt få ner priset lite. Exempelvis Clearblue som kostar lite mer kan man köpa 3 stycken istället för 1 så får man ett mycket bättre pris då det blir rabatt. Sedan är det ju bekvämt att ha några graviditetstester redo hemma så slipper man beställa hem och vänta på frank och så vidare. Att det även blir billigare är ju ett plus i kanten. Det finns ju roligare saker att lägga pengarna på än graviditetstester. Men en sak man ska tänka på innan man köper för ett för stort graviditetstest packet är att leverantörerna säger att testerna bara håller upp till två år. Så man ska alltså inte köpa graviditetstester för resten utav livet. Så stora paket är inte så smart att köpa. Därför bör man själv räkna ut hur många graviditetstester som man förbrukar under två år. Om det är då exempelvis 10 stycken då kan man köpa in ett 10 pack för att få det så billigt som möjligt men även så att dom inte blir för gamla och får sämre funktion.

Fördelar med billiga graviditetstester

  • Billigaste graviditetstest på marknaden
  • Hög säkerhet 99.7 %
  • Mycket enkla att använda även för nybörjare
  • Snabbt svar inom 5 minuter

Billiga graviditetstester lätta att använda

Många tror att man måste köpa dyra graviditetstester annars kommer det var bökigt att genomföra testet och det kommer vara mycket lägre standard på dom billiga graviditetstester. Men det stämmer inte då billiga graviditetstester är minst lika lätta att genomföra ett testet med som dom dyrare modellerna. Det är dock lite sant att det är lägre standard på dom billigare graviditetstesterna men det påverkar inte resultatet så man kan vara helt säker på att man får ett korrekt svar från dom billigare graviditetstesterna. Många tror även att det kommer vara mycket svårare att läsa av resultatet på dom billigare graviditetstester och det stämmer till vill del så det inte finns någon display som det finns på Clearblue men kan även läsa av enkelt på dom billigare graviditetstester om man är gravid eller inte det är inte speciellt svårt. Bara man vet vilket tecken som betyder vad. Så kan man läsa av graviditetstester på ett korrekt sätt. Det krävs lite mer arbete än när man ser resultatet på Clearblue men det är heller ingen rymdforskning. Att läsa av svaret på ett billigt graviditetstest.

Även många tror att det är bökigt att genomföra själva testet om man har just köpt ett billigt graviditetstester. Med det stämmer inte alls då det går väldigt snabbt och simpelt. Först kissar man i en mugg som man sedan doppar stickan i. Efter bara några minuter har man sedan sitt svar om man är gravid eller inte. Det är alltså samma process som man gör om man har köpt ett dyrt graviditetstest. Det graviditetstester gör är att den mäter nivån av hormonet hCG och när det går över en viss gräns så ger testerna utslag och visar att man är gravid. Om inte detta hormon har börjat produceras i din kropp så är du inte gravid och dom billiga graviditetstester kommer visa negativt alltså att du inte är gravid. Man gör samma grej om man har köpt ett dyrare graviditetstester som exempelvis clearblue. Så det är ingen skillnad hur man utför själva testet.

Hur kan graviditetstester vara så billiga?

Det är en fråga som många ställer sig. Jämför man priserna idag emot när dom första graviditetstesterna kom ut på 80-talet så har priserna sjunkit kraftigt och då har ändå inflationen varit ganska hög under dessa 30-40 år. Men det har länge blivit billigare och billigare när det kommer till graviditetstester vilket är väldigt bra då fler och fler personer får råd med att köpa graviditetstester. Det många förr i tiden som ville att staten skulle ge bidrag eller i all fall hjälpa till med stötta kvinnor ekonomiskt för att det var så dyrt. En lösning som var uppe på tapeten var att det skulle vara gratis med graviditetstester men i dagsläget är det nästan ingen som för denna debatt vidare en av anledning kan vara just att det har blivit så billigt med graviditetstester så att det är inte speciellt lönsamt att fortsätta driva denna debatt vidare. Men hur kan egentligen dessa graviditetstester vara så billiga.En anledning varför priset på graviditetstester har sjunkit så mycket är att det i dagsläget inte finns några patent på graviditetstester. Detta hade Clearblue på 80-talet vilket gjorde att dom hade ensamrätt att sälja graviditetstester vilket gjorde att dom kunde sätta väldigt höga priser på deras graviditetstester. Samma teknik som användes då används än idag. Så när detta patent släpptes så klev fler och fler företag in i branschen och på så sätt pressas priserna ner. Många utav dessa nya företag började även att massproducera billigare graviditetstester i en mycket stor skala nu fick fler och fler människor råd att köpa graviditetstester och utbudet blev mycket större än vad det hade varit tidigare. I och med detta massiva utbud sjönk givetvis priserna. Vinnarna utav detta priskrig är självklart kunderna som kunde glädjas över ett drastiskt sänkt pris på graviditetstester. Till idag då ett graviditetstester kostar under 100 kronor vilket är väldigt billigt. När dom första graviditetstesterna för hemmabruk kom ut på 80-talet var priserna betydligt högre än 100 kronor och då har vi ändå haft hög inflation sedan den tiden. Vilket gör att det hade varit ännu dyrare.

Vanliga frågor om graviditetstester

Hur länge håller sig ett graviditetstest? Ett graviditetstest håller upp till två år. Så om man köper ett större paket ska man se till använda alla inom dom två kommande åren. Det är inget speciellt bäst före datum utan det är bara en riktlinje som många leverantörer säger.

Vilken är den billigaste graviditetstest som ni har? I dagsläget har vi vårat eget märke som är det billigaste och ligger på 69 kronor och då ingår även frakten så att ni slipper bekymra er om det. Vi har sänkt priset på våran för att vi tycker att alla ska ha möjligheten att kunna köpa ett graviditetstest. Vi tycker det är viktigt i ett modernt samhälle att alla får ta del utav medicinska produkter.

Hur lång tid tar det att genomföra ett graviditetstest? Det går relativt snabbt att få ett svar. Kring 5-10 minuter tar hela processen så man hinner göra den på morgonen vilket är den bästa tidpunkten att göra ett graviditetstester på.

Hur säkert är ett billigt graviditetstest? Dom graviditetstesterna som vi säljer är kring 99.7 % säkra, och dom dyrare modellerna ligger kring samma nivå. Det är ingen större skillnad.

Billiga graviditetstester samma säkerhet som dyra

Det är många där ute som tror att dyra graviditetstester är säkrare än vad billigare graviditetstester är. Detta är fel då det är en marginell skillnad mellan säkerheten på dyra och billiga graviditetstester. Det skiljer ca 2 promille vilket är nästan obefintlig skillnad mellan dyra och billiga graviditetstester. Så det är inte värt att betala så mycket mer för att man tror att dom dyrare graviditetstester ska vara säkrare än dom billiga graviditetstester. Det är bättre att man lägger sina pengar på något annat som ger mer glädje än ett onödigt dyrt graviditetstest. Det är specifikt utseendet som man betalar för när man väljer att köpa ett dyrare graviditetstest det har inget med säkerheten att göra med. Sedan får man även med en display på vissa graviditetstester som gör det enklare att se resultatet snabbare det är en fördel men man ska inte tro att man får ett mer korrekt svar från ett dyrare graviditetstest än från ett billigt graviditetstest.