Clearblue

Clearblue är ett välkänt graviditetstestsmärke som är bland dom största och mest välkända. Dom har fått bra feedback för sina produkter som håller hög kvalité och är också billiga och lätta att beställa hem från nätet. Clearblue har varit ledande i graviditet branschen sedan starten i över 30 år har dom levererat graviditetstester i god kvalité. Ända sen 80-talet har Clearblue erbjudit graviditetstester till kvinnor. Innan Clearblue kom till marknaden tog det flera timmar eller ibland dagar att få reda på om man var gravid eller inte, och då behövde ofta besöka en doktor för att få reda på ett svar. Vilket blir både dyrt och energikrävande för dig och för doktorn som egentligen skulle kunna göra något annat. Därför blev det just en avlastning för sjukvården när Clearblue släppte sina första produkter. Nu kunde man med hjälp av ett graviditetstest Clearblue få reda på om man var gravid eller inte. Det gick mycket snabbare också redan efter 30 minuter fick man svar. Clearblue har fått sett vara innovativa och kommer hela tiden ut med nya graviditetstest som gör det enklare för kvinnor att veta i förväg.

Det senaste Clearblue har släppt är “Graviditetstest tidig detektion” som visar resultat 6 dagar innan missad mens. Vilket gör det väldigt lättare att få reda på om man är gravid eller inte så tidigt som möjligt. Sedan har Clearblue Digital gjort det väldigt enkelt för kvinnor att se vilken vecka man är i och man ser även annan information på Clearblue Digital.

Graviditetstester från Clearblue

Alla Clearblue graviditetstest upptäcker graviditetshormonet (hCG) i uninet. Nivåerna av hCG är mycket låga till en början men stiger snabbt efter några dagar. Det är så Clearblue vet om man är gravid eller inte och detta kan man vara säker till 99 % så det är väldigt säker metod att använda sig utav. Idag finns det 4 vanliga produkter som man ofta köper hos Clearblue för att se om man är gravid eller inte men även andra funktioner har dessa 4 olika stickor. Vill man ha svar innan mens ska man köpa Graviditetstest Digital Early detection eller Graviditetstest tidig detection. Vill man veta hur många veckor du är i så bör man köpa Graviditetstest med veckoindikator. Men om man vill ha ett snabbt resultat bör man köpa Graviditetstest snabb detection istället den ger svar inom 1 minut till 99.6% säkerhet. Priset på dessa fyra Clearblue Graviditetstester ligger kring 250 kronor till 89 kronor beroende på vilken utav dessa fyra Graviditetstester man vill köpa. När man ska beställa hem ett graviditetstest från Clearblue ska man vara förstådd hur man genomför testet och så ska man även välja rätt Clearblue test så att man inte väljer fel. Själva testet är ganska enkelt att genomföra sedan får man svaret snabbt på den digitala skärmen som ligger vid mitten av stickan.

Clearblue Digital

Clearblue Digital graviditetstest hjälper dig att få svar om du är gravid eller inte. Clearblue Digital kostar bara kring 100 kronor och går snabbt att få hemskickad på posten. Clearblue Digital svarar med över 99 % säkerhet så man kan vara säker på att man får ett korrekt svar från Clearblue. Testet ska göras 4 dagar innan väntad mens. Clearblue har satsat mycket på denna modell och dom har utvecklat den länge innan lanserades. En utav funktionerna hos Clearblue Digital är att man kan även se vilken vecka man är i, om man är gravid. Det blir då enkelt för dig själv att räkna ut vem som är pappan och hur länge det är kvar till förväntad förlossning. Det är också bra att veta vilken vecka man är i om man vill göra abort då man inte får göra abort efter vecka 18 om man inte har speciellt tillstånd från socialstyrelsen. Clearblue Digital gör det hela mycket enklare för många kvinnor. Sen att det har blivit så billigt med graviditetstester gör det också att många fler får råd med ett graviditetstest. Det går även snabbt att då dessa tester hemskickade på post redan nästkommande dag brukar man få sina graviditetstest hemskickad, vilket är väldigt bra då många blir väldigt oroliga över om man har blivit gravid eller inte. Det är även väldigt bra om man hittar någon återförsäljare som erbjuder fri frakt då frakten ibland kan kostar lika mycket som hela Clearblue Digital kan göra ibland därför bör man undvika hemsidor som tar betalt för frakten. Viktigt att man läser bi packsedeln innan man använder sig utav Clearblue Digital.

Clearblue Early

Early är ett graviditetstest som man kan använda redan 6 dagar innan väntat mens. Efter man har gjort testet så kan man enkelt avläsa resultatet på displayen. Som visar om man är gravid eller inte. Hur gör man då? Jo man håller Clearblue spetsen i din urinstråle i minst 5 sekunder till spetsen blir rosa vilket betyder att den har absorberat urinet. Sedan låter du testet vänta i 3 minuter nu kan man enkelt läsa av om man är gravid eller inte. Två linjer är man gravid och en linje så är man inte gravid. Detta går enkelt och snabbt. Stora fördelen med Clearblue Early är att man kan få ett svar om man är gravid eller inte så pass snabbt redan 6 dagar innan väntad mens. Vilket är det snabbaste graviditetstestet som Clearblue har i dagsläget. Det är även viktigt att man läser bi packsedeln innan man använder sig utav Clearblue Early. Det går snabbt att beställa hem Clearblue Early om man köper väldigt tidigt på morgonen så kan man få hem den redan samma dag men annars så tar det i snitt en arbetsdag att få hem sitt graviditetstest från Clearblue. Priset på Clearblue Early ligger kring 100 kronor och ibland ännu lägre än så om man hittar en hemsida som har fri frakt. Clearblue Early visar till 99 % säkerhet om man är gravid eller inte, så man kan alltså vara säker efter man har gjort detta test att man är gravid eller om man inte är.

Clearblue - fakta och statistik

Clearblue har varit den ledande företaget sedan dom första graviditetstesterna kom för hemmabruk. Det var det första en-stegs-graviditetstest som fanns och det var just Clearblue som tog fram tekniken. Året var 1985 när den först lanserades i världen. Produkten blev genast revolterande inom graviditetstester. Men på den tiden var priset på dessa graviditetstester mycket höga så det var inte alla som hade råd att köpa ett graviditetstest från Clearblue. Men så småningom när nya modeller som Clearblue digital och Clearblue early kom ut så har priserna sjunkit drastiskt. Nu är det ingen fråga om man är förmögen eller inte för att kunna köpa ett graviditetstest. Priset idag ligger kring 100 kronor ibland lite mer och ibland lite billigare men där omkring. I över 32 år har Clearblue hjälpt kvinnor med tillförlitliga produkter som visar om man är gravid eller inte. Clearblue erbjuder även andra produkter såsom ägglossningstester och kunskap om hur man blir gravid.

Många privatpersoner tycker att staten ska ta hand om dessa produkter och lära ut den kunskapen som finns till allmänheten men det har dom aldrig gjort och det är därför Clearblue har tagit den rollen med att utbilda och att erbjuda produkter som hjälper dig att få svar på viktiga frågor. Så att man slipper gå till en läkare för att se om man är gravid eller inte. Det är också därför Clearblue har sänkt priserna på deras produkter, för att alla ska ha råd med ett graviditetstest. Hur många har Clearblue hjälp då under deras 32 åriga verksamhet? Jo dom själva säger att dom har hjälp flera miljoner privatpersoner med graviditetstester, kunskap och användbara forskning kring hur man blir gravid.

Clearblue gör studier

Eftersom Clearblue håller på med forskning kring hur man blir gravid och även hur dom ska vidareutveckla graviditetstester så krävs mycket forskning för att få resultat. Därför har Clearblue ständiga projekt pågående året som för att få fram ny kunskap och nya produkter som kan förenkla för många kvinnor där ute. Sedan Clearblue började har dom färdigställt över 150 olika studier. Dessa studier har sedan givit oss kunskap och produkter som är välutvecklade för att veta hur vidare man är gravid eller inte. All den här forskningen som Clearblue har gjort har även gjort vår kunskap om hur man ska bli gravid bättre då det är många idag som vill skaffa barn senare i livet mellan 30-45 år och då är det mycket svårare för kvinnor att bli gravida i detta område har Clearblue en del nyttig kunskap som man kan läsa om. För att få en bättre förståelse och hur man ska göra om man vill skaffa barn när man är lite äldre och vad som är bra att tänka på. Dom har även några tips hur man kan undvika att bli gravid om man är intresserad.